Xiaomi, Fotoğraf Düzenleyici uygulamasına yeni yapay zeka özellikleri getiriyor

Xiaomi, Temmuz sonunda galeri düzenleyici uygulamasını yeniliyor. Yeni sürüm; yapay zekâ destekli düzenleme araçları, sadeleştirilmiş arayüz ve geniş cihaz uyumluluğu sunacak. Kullanıcılar artık AI ile yüz ifadelerini değiştirebilecek, arka planları kolayca kaldırabilecek. – DEVAMI …


Xiaomi, Fotoğraf Albümü Düzenleyicisi için önemli bir güncellemeyi duyurdu. 2.0.0.2.2 sürümü, yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü ve güçlü yapay zekâ destekli düzenleme araçları ile geliyor. Bu en son sürüm, iş akışı verimliliğini artırmak ve Xiaomi mobil ekosistemini kullanan milyonlarca kullanıcı için kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla tasarlandı. Kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda, özellikle gezinme ve arayüz netliği konusunda Xiaomi kamera ürün ekibi, yalın, metin tabanlı bir gezinme seçeneğini Temmuz ayı sonuna kadar sunacaklarını doğruladı.

Sadeleştirilmiş Arayüz ve İyileştirilmiş Gezinme

2.0.0.2.2 sürümüyle birlikte, Xiaomi Fotoğraf Düzenleyici arayüzü baştan sona yenilendi. Kırpma, ayarlar, filtreler, filigran, çizim gibi en sık kullanılan araçlar, kullanıcı dostu, sezgisel bir düzende toplandı. Bu geliştirmeler, düzenleme sürecindeki zorlukları azaltarak kullanıcıların işlemlerini daha hızlı ve hassas şekilde tamamlamalarını hedefliyor.

Önceki belirsiz ikonlarla ilgili şikâyetleri dikkate alan Xiaomi, varsayılan olarak sade metin tabanlı gezinme çubuğuna geçiyor. Gelecek güncellemeyle kullanıcılar, “Daha Fazla > Gezinme Stili” menüsünden metin veya simge tabanlı görünüm arasında geçiş yapabilecek. Bu da kişisel tercihlere göre özelleştirilebilir bir deneyim sunacak.

Yeni Nesil Yapay Zekâ Düzenleme Özellikleri

Bu güncelleme, mobil fotoğraf düzenleme alanında yeni standartlar getiren güçlü yapay zekâ işlevleri sunuyor.

  • AI ifade değiştirme aracı, görsellerdeki yüz ifadelerini düzenlemeye imkân veriyor.

  • AI görüntü oluşturma aracı, kullanıcının direktiflerine göre orijinal içerikler üretiyor.

  • Sihirli kesme aracı ise gelişmiş makine öğrenimi algoritmaları kullanarak nesneleri arka plandan otomatik çıkarıyor ve minimum çabayla profesyonel sonuçlar sağlıyor.

Bu yapay zekâ destekli özellikler, Xiaomi’nin kullanıcı odaklı yenilikçi teknolojilere olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.

Entegre İşaretleme Araçları ve İyileştirilmiş Filtre Sistemi

Xiaomi, işaretleme ve açıklama ekleme işlemlerini sadeleştirdi. Metin, imza, mozaik, çizim ve çıkartma seçenekleri artık “İşaret” aracı altında tek bir arayüzden erişilebiliyor. Böylece görseller üzerine açıklama ekleme süreci daha hızlı ve pratik hâle getirildi.

Filtre sistemi de yenilendi. Artık kullanıcılar, orijinal ve filtrelenmiş görüntüleri yan yana küçük önizleme şeklinde görebiliyor. Beğenilen filtre stilleri, uzun basarak kolayca kaydedilebiliyor. Bu da iş akışını hızlandırıyor ve kişiselleştirmeyi artırıyor.

Geniş Cihaz Uyumluluğu ve Genişletilmiş Filigran Seçenekleri

Yeni Fotoğraf Düzenleyici güncellemesi, HyperOS 1.0 ve 2.0 sürümlerini destekliyor. Bu da Xiaomi 10 serisi, MIX Fold, Pad 5 serisi, Redmi Note 11, K40 ve Redmi 12 modelleri dâhil olmak üzere geniş bir cihaz yelpazesine geri uyumluluk sağlıyor. Böylelikle gelişmiş düzenleme araçları çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunuluyor.

Ayrıca filigran ve fotoğraf çerçevesi işlevleri birleştirildi. Artık REDMI film filigranları standart Xiaomi cihaz kullanıcıları için de mevcut. Bu yenilik, kişisel ve ticari kullanım için yaratıcı filigran seçeneklerini artırıyor.

Kullanıcılar, en yeni güncellemeyi HyperOSUpdates.com üzerinden indirebilir ya da Play Store’daki MemeOS Enhancer uygulaması aracılığıyla ek sistem iyileştirmelerine erişebilir.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.