iPhone 6S’te Full HD çeken ön kamera

Eylül ayı yaklaştıkça iPhone 6S’e dair bilgiler de internete daha çok sızmaya başladı. Son olarak iPhone 6S‘in ön yüzünde yer alan kameranın bir hayli iyi olacağı, flaşlı gelen kameranın Full – DEVAMI …


Eylül ayı yaklaştıkça iPhone 6S’e dair bilgiler de internete daha çok sızmaya başladı. Son olarak iPhone 6S‘in ön yüzünde yer alan kameranın bir hayli iyi olacağı, flaşlı gelen kameranın Full HD video çekebileceği ortaya çıktı.

İddiaya göre iOS 9’un kodlarında çıkan detaylar iPhone 6S’in ön kamerasının Full HD çekim desteği sunacağı ve flaş barındıracağını gösteriyor.

iphone 6s-4

Bu da Apple’ın artık özçekim tutkunluğunun telefonlarda önemli bir detay olduğunu kabullendiği anlamına geliyor diyebiliriz. Aynı zamanda da kaliteli bir görüntülü görüşme de ayrı bir artısı olacak.

iPhone 6’da bulunan 720p çözünürlüğünde video çekim kalitesi sunan ve 30fps çekim yapabilen kamera bu söylentilere göre iPhone 6S’te 1080p ve 60fps olarak güncellenecek diyebiliriz. Ayrıca ortaya çıkan kod detaylarına göre 720p’de 240fps yavaş çekim desteği de sunacak.

iphone 6s-5

Bu arada diğer söylentiler de iPhone 6S’in arka kamerası büyük ihtimalle 12MP olarak karşımıza çıkacağı yönünde. Yani iPhone 6S’te 12MP arka ve flaşlı 1080p ön kamera ile gelebilir.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.