
Apple‘ın bir süredir üzerinde çalıştığı ve Türkiye başta olmak üzere 30 Haziran tarihinde hayata geçirilmesi planlanan Apple Music servisi, Spotify ile hemen hemen aynı işi yapan bir online müzik platformu olacak.
Türkiye’de yaklaşık ayda 10 TL ödemek suretiyle kullanılabilecek olan Apple Music‘le ilgili ilk olumsuz gelişme ise Taylor Swift‘ten geldi.

Ünlü şarkıcı son albümü “1989“u Apple Music platformunda görmek istemediğini kaydetti. Ancak Swift’in derdi sadece Apple Music ile değil; zira daha önce de Spotify üzerine açıklama yapan Swift, şarkıcıların eserlerinin değerinin bu tür ücretsiz müzik servisleriyle düştüğünü belirtmiş ve albümü “1989”u apar toplar Spotify‘ın müzik arşivinden kaldırmıştı.

İlk yorum yapan olun