Valorant’ta VP nasıl satın alınır?

Son zamanlarda birçok kişi tarafından Valorant’ta nasıl VP alınacağı oldukça çok merak ediliyor. Birçok kişi internette VP satın almanın yollarını arıyor. Peki Valorant’ta nasıl VP alınır?

Valorant son zamanlarda ülkemizde en çok oynanan oyunların başında geliyor. Birçok kişi tarafından oynanan oyun CS:GO’nun bir alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. CS:GO bildiğiniz üzere ülkemizde resmen herkesin illaki hayatının bir döneminde oynamış olduğu bir oyun olarak yer alıyor. Hal böyle olunca insanların Valorant’ta olan ilgisi zaten oldukça fazlaydı.

Ancak bunun yanı sıra League of Legends’in yapımcısı Riot Games’in oyunu olmasından dolayı da oyun büyük bir ilgi çekiyor. Tabi en büyük etken ise oyunun ücretsiz olarak çıkmasından kaynaklanıyor. Yani Valorant oynamak istiyorsanız herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Sadece yapmanız gereken oyuna kayıt olup, indirip oynamak. Oyunda para ile alınabilen bazı kozmetikler bulunuyor.

Bu kozmetiklerin oyuna hiçbir etkisi olmuyor. Sadece görünüş olarak kullandığınız silahları değiştiriyor. Bu da psikolojik olarak daha iyi oynamanıza neden olabilir. Bundan dolayı da insanlar genelde bu kozmetikleri satın alıyor. Bunları almak için ise VP yani Valorant Point satın almanız gerekiyor.

Valorant Point satın almak için yapmanız gereken birden fazla yol bulunuyor. İster “bynogame” gibi yerlerden VP alırsınız isterseniz de oyunun kendi içinden alabilirsiniz. Bunun haricinde Migros, Teknosa gibi birçok markette de VP satışı yapılıyor. Ancak genel olarak bynogame gibi siteler daha ucuz oluyor. Bu tarz sitelerin çok fazla olmasından dolayı genel olarak bilindik sitelerden alırsanız daha rahat edersiniz. Çünkü diğer sitelerde dolandırılma ihtimaliniz olabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.