The Last of Us 2 Türkiye fiyatı şoku: İlk günden zamlandı

The Last of Us’ın büyük beğeni toplamasıyla birlikte gözler uzun süredir oyunun ikinci sürümündeydi. The Last of Us Part 2 olarak bugün çıkış yapan ve Türkiye’de de satışa sunulan oyunun fiyatı ise tartışma yarattı. Satışa sunulmadan önce 430 TL’den listenen oyunun fiyatı bugün 500 TL’ye çıktı, oyunculardan büyük tepki çekti.

Sony’nin en güvendiği oyunlardan biri olan The Last of Us Part 2, bugün satışa çıktı. Türkiye’de de satışa sunulan ve Türkçe altyazı ve Türkçe dublaj desteğine sahip olan oyunun fiyatı ise şaşkınlık yarattı. Sony’nin oyunun satışına günler kala 430 TL olarak belirlediği fiyat bugün 500 TL’ye çıktı.

Oyunun 430 TL’lik fiyatını dahi çok bulan oyuncular, 70 TL’lik sürpriz ‘zam’mı görünce tepki gösterdi.

The Last of Us Part 2, gelişmiş grafikleri ve oynanışıyla oyun otoritelerinden tam puan alırken, oyunun hikayesi ise eleştiri yağmuruna tutuluyor. İlk oyunun aksine hikayede ciddi kopukluklar olduğunu savunan oyuncular, ilk sürümdeki duygusal bağı The Last of Us Part 2’de karakterlerle kuramadıklarını belirtiyor.

Yaklaşık 25-30 saatlik oyun süresi sunan The Last of Us Part 2’de hikaye kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunda Joel’un Ellie’yi ameliyat masasından almasıyla birlikte gelişen olayları anlatan The Last of Us Part 2’de oyuncular bu kez sadece Ellie’ye değil, Abby isimli yeni bir karaktere de hayat verecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.