Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Snapchat hala oldukça popüler bir platform, ancak ne olursa olsun artık silmeye karar vermiş olabilirsiniz. Bu kılavuzda, Snapchat’ı nasıl sileceğinizi ve hesabınızı kalıcı olarak nasıl kapatacağınızı göstereceğiz.

 

Bir Snapchat hesabını kalıcı olarak silme

Bırakmaya hazır olduğunuzdan %100 emin değilseniz üzülmeyin. Bunun nedeni, bir Snapchat hesabının düzgün bir şekilde silinmesinin yaklaşık bir ay sürmesi ve hesabınıza tekrar giriş yaparak kırmızı düğmeye bastıktan sonraki 30 gün içinde istediğiniz zaman yeniden aktif edebilmenizdir. Şirketin açıkladığına göre: “Hesabınız devre dışı bırakılırken, arkadaşlarınız Snapchat’te sizinle iletişim kuramayacak veya sizinle etkileşimde bulunamayacak.” 30 günlük süre sona erdiğinde, Snapchat hesabınız tamamen silinecektir.

Snapchat hesabınızı silmeden önce uygulanacak adımlar

Snapchat ile bağları kesmeden önce verilerinizi indirmenizi öneririz. Bu veriler giriş geçmişinizi, hesap bilgilerinizi, Snap geçmişinizi, profil verilerinizi, arkadaşlarınıza genel bir bakış, konum ve arama geçmişinizi içerir.

Snapchat verilerinizi nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  • Snapchat’in Hesapları web sitesini ziyaret edin ve kullanıcı bilgilerinizi girin
  • ‘Verilerim’i ve’ İsteği Gönder’i tıklayın
  • Snapchat, verileriniz indirilmeye hazır olduğunda size bir bağlantı e-postası gönderir – bağlantı geldiğinde ona tıklayın

Snapchat, verileriniz gelen kutunuza ulaşmadan hesabınızı silmemeniz gerektiğini söylüyor. Beklemezseniz verilerinizi alamayacaksınız.

 

Snapchat hesabınızı silme (yöntem 1)

  • Herhangi bir tarayıcıdan https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account adresine gidin (hesabı gerçek uygulamadan silemezsiniz).
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  • Robot olmadığınızı onaylamak için kutuyu işaretleyin.
  • “Giriş” i seçin.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi bir kez daha girin.
  • En alttaki “Hesabımı sil” i seçin.
  • Bitirdiniz! Snapchat, geri dönmek istediğinizde tüm verilerinizi 30 gün boyunca saklar. Bu durumda, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için tekrar giriş yapın.

Snapchat hesabınızı silme (yöntem 2)

  • Tarayıcınızı açın ve Snapchat.com adresine gidin.
  • Sayfayı aşağı kaydırın ve “Şirket” bölümünün altındaki “Destek” i seçin.
  • “Temel bilgileri öğrenme” yi seçin.
  • “Hesap Ayarları” nı seçin.
  • “Bir Hesabı Sil” i seçin.
  • Yöntem 1 ile aynı adımları izleyin.

Yukarıda belirtildiği gibi, önümüzdeki 30 gün boyunca uygulamada tekrar oturum açmadığınız sürece Snapchat hesabınız tamamen silinecektir.

 

 

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.