Realme durmuyor yeni telefonu V11s 5G’yi tanıttı!

Son zamanlarda sürekli olarak yeni telefon tanıtan Realme şimdi ise bu tanıtımlarına bir model daha ekledi. Realme V11s 5G isimli telefon sanal RAM özelliği ile geliyor. İşte Realme V11s 5G’nin tüm özellikleri!

Son zamanlarda Oppo ve Realme telefonlarının birçoğunda sanal ram özelliği oldukça popüler olmaya başladı. Hatta Oppo ve Realme eski cihazlarına bile yaptığı güncellemeden sonra bu özelliği sunuyor. Bu özellik sayesinde depolama alanınızın bir kısmını feda ederek RAM’inizi arttırabiliyorsunuz.

Bu sayede eğer PUBG gibi oyunlar oynuyorsanız daha yüksek FPS değerleri alabilirsiniz. Realme’nin yeni telefonu Realme V11s 5G’de de bu özellik bulunuyor. 4 ve 6 GB RAM sürümleri ile çıkacak olan telefonun 4 GB’lık sürümü 5 GB olurken 6 GB’lık sürümü ise 11 GB RAM’e sahip olabiliyor. 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD, 720×1600 piksel HD+ çözünürlükte ekranı bulunuyor.

Telefon gücünü ise MediaTek Helio 810 5G’den alıyor. 128 GB depolama kapasitesi bulunan cihazda iki adet arka kamera bulunuyor. Bu arka kameralardan ana kamera 13 MP olarak karşımıza çıkıyor. Diğeri ise makro kamera görevi görüyor ve 2 MP tercih edilmiş. Ön kamera geldiğimiz zaman ise cihazın 8 MP bir kamerası mevcut.

18W hızlı şarj desteğine sahip olan telefonun 5.000 mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor. Cihazın fiyatına gelecek olursak 4GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunan sürümü 216 dolardan satışa sunulacak. 6 GB RAM olan sürümü ise 247 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.