Nokia’nın yeni tableti: Nokia T20

Son zamanlarda koronanın etkisini yitirmesi ile birlikte üretim sektörü de normale dönmeye başladı. Nokia son zamanlarda kullanıcılarına yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni tableti Nokia T20’yi tanıttı!

Korona dönemi boyunca bütün dünyada üretim sektörü neredeyse durma noktasına geldi. Bundan dolayı firmalar daha çok kar getiren ürünlerini çıkarmaya odaklandı. Hal böyle olunca telefon firmaları genel olarak amiral gemisi telefonlarına odaklandılar.

Bu yüzden tablet tarafında ise çok fazla ürün göremedik. Ancak koronanın etkisini yitirmesiyle birlikte tablet dünyası tekrardan canlanmaya başladı. Birçok firma yeni tabletlerini tanıyor. Bu firmaların arasına şimdi ise Nokia’da katıldı. Nokia yeni tableti Nokia T20’yi tanıttı.

4G destekli olan tabletin 8.200 mAh büyüklüğünde bir bataryası bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı  bulunan cihazda Android işletim sistemi kullanılıyor. 2000×1200 piksel çözünürlüğüne sahip 10.4 inç LCD bir ekrana sahip olan cihazın işlemci tarafında ise Unisoc Tiger T610 tercih edilmiş. Diğer taraftan kamera tarafına Nokia çok da önem vermek istememiş.

Cihazın 5 Megapiksel ön kamerası ve 8 Megapiksel arka kamerası bulunuyor. Genel olarak tabletlerde firmalar kameraya çok fazla önem vermiyor. Bu sayede fiyatlar daha dengelenmiş oluyor. Tabletin Wi-Fi modeli 199 Euro’dan satışa çıkarken 4G bağlantılı olan modeli ise 239 Euro’dan satışa çıkacak. Nokia T20’nin Türkiye fiyatı ve gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.