Mercusys’ten Wi-Fi 6 teknolojili sinyal genişletici

Mercusys, vites büyüttü ve üst segment ağ çözümlerinde de kullanıcılara seçenek olmaya başladı. Marka son olarak WiFi 6 teknolojisine sahip yeni bir sinyal genişleticiyi duyurdu. ME70X model WiFi sinyal genişletici Şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Evlerde WiFi sinyalleri her noktaya yüksek hızda ulaşamayabiliyor. Pek çok evde yaşanan bu soruna en uygun maliyetli çözümler sinyal genişleticiler (range extender). Modem ya da yönlendiriciden aldıkları WiFi sinyallerini kuruldukları noktada tekrarlayarak evin diğer bölümlerine ileten bu ürünler, genelde prize takılarak kullanılıyorlar. Mercusys ME70X de prize takılıp kolayca kurulan ve WiFi 6 teknolojisi sayesinde yüksek kablosuz hızlar sunan bir ürün.

Çift kanal desteği olan ve toplamda 1800 Mbps kablosuz hızlara ulaşabilen ME70X, 4K film, online oyun gibi yüksek hız gerektiren uygulamaları sorunsuzca yapmayı sağlıyor. Üzerinde iki adet yüksek kazançlı anten bulunan sinyal genişletici, WiFi sinyallerini geniş bir alana aktarabiliyor. Böylece evde WiFi çekmeyen ‘ölü bölge’ kalmıyor.

Gigabit bağlantı noktası

Mercusys ME70X, kablosuz bağlantının yanı sıra kablolu bağlantıda da yüksek hızlar sunan ve kullanıcılara hem kablolu hem kablosuz bağlantı seçeneği sağlayan bir ürün. Üzerinde 1 adet Gigabit Ethernet girişi olan ürüne, IPTV, oyun konsolu gibi cihazlar yüksek hız avantajıyla bağlanabiliyor. Aynı zamanda bu Ethernet girişi cihazın erişim noktası (access point) olarak da işlev görmesini sağlıyor. Yani Mercusys ME70X hem sinyal genişletici hem erişim noktası modlarıyla çift işlevli bir ürün. Bu sayede evdeki internet ihtiyacı tek bir cihazla çözülmüş oluyor.

Tüm modem ve yönlendiricilerle ve geriye dönük olarak tüm WiFi standartlı cihazlarla uyumlu olan ME70X’in kurulumu ve kullanımı da son derece kolay. Android ve iOS destekli Mercusys uygulaması üzerinden adım adım kurulumu yapılabilen cihaz, yine bu uygulama ile her yerden, her zaman kolayca yönetilebiliniyor. Ev dışındayken dahi sinyal genişleticinün ayarlarını yapmak mümkün oluyor.

Şubat ayında satışa sunulacak olan ürünün fiyatı 1209 TL olarak açıklanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.