Letgo’ya ürün nasıl yüklenir?

Son zamanlarda birçok kişi tarafından Letgo’ya nasıl bir ürünün yükleneceği oldukça çok merak ediliyor. Birçok insan internette Letgo’ya nasıl ürün yükleneceğini araştırıyor. Peki Letgo’ya ürün nasıl yüklenir? Eskiden kullandığınız birçok – DEVAMI …


Son zamanlarda birçok kişi tarafından Letgo’ya nasıl bir ürünün yükleneceği oldukça çok merak ediliyor. Birçok insan internette Letgo’ya nasıl ürün yükleneceğini araştırıyor. Peki Letgo’ya ürün nasıl yüklenir?

Eskiden kullandığınız birçok kullanılabilir ürünü sattığınız Letgo son zamanlarda oldukça çok popüler olmuş durumda. Birçok insan hala kullanılabilir olan ürününü Letgo üzerinden satıyor. Bu sayede hem para kazanmış oluyor hem de karşı taraf daha ucuza ihtiyacını karşılamış oluyor.

Ülkemizde birçok kişi tarafından kullanılan uygulama son zamanlarda oldukça çok popüler olmuş durumda. Birçok kişi Letgo’ya nasıl bir ürün yükleyeceğini merak ediyor. Letgo’ya ürün yüklemek için ilk önce uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra sizden kayıt olmanızı isteyecek.

E-posta adresiniz, şifreniz ve telefon numaranız gibi bilgileri girdikten sonra artık hesabınız oluşturulmuş olacak. Bu aşamalardan sonra yapmanız gereken tek şey ise ürünlerinizin fotoğrafını çekmek. Satmak istediğiniz ürünlerin fotoğrafını çekin ve sonra uygulamadan “Sat” yazan seçeneğe tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra sattığınız ürünün türünü seçmeniz gerekiyor.

Türü seçtikten sonra fotoğrafları yüklemelisiniz. Karşınıza çıkan ekranda “Galeri” kısmına tıklayarak çektiğiniz ürünün fotoğraflarını yükleyebilirsiniz. Daha sonra ürünün durumunu, ismini, fiyatını ve bilgilerini yazmanız için bir ekran karşınıza çıkacak. Burayı da doldurduktan sonra ürünüz satışa sunulmuş olacak. Daha sonra tek yapmanız gereken teklifleri bekleyip değerlendirmek.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.