İşte iOS 12.1’deki yenilikler

İOS 12 hala oldukça taze olsa da, ilk nokta sürümü bugün dağıtılıyor. Yeni sürüm Grup Facetime, çift SIM desteği, kamera iyileştirmeleri, yeni emoji ve daha fazlası gibi yeni özellikler getiriyor.

 

Grup FaceTime

Başlangıçta Haziran ayında WWDC’de açıklanan Group Facetime, bir kerede FaceTime’a 32 kişiye kadar izin verecek. Bu kadar çok insan var.

Ama işte en iyi bölüm: çılgın çocuklarınız, FaceTime ile yüz yüze geldiğinizde Animoji ve Memoji’yi kullanabileceksiniz. Sohbetlerinize katılmak için köpekleri, kedileri, uzaylıları, dinozorları ve diğer her şeyi bekliyoruz.

Kamera İyileştirmeleri

Apple iPhone XS, XS Max ve XR’yi duyurduğunda, kamera özellikleri gerçekten konuşuldu, özellikle de gerçek zamanlı alan kontrolü derinliği. Bu özellik kullanıma sunulmamışken iOS 12.1, tüm uyumlu telefonlara (XS, Max, XR) ulaşıyor. Bu portre fotoğraflarınızı daha da iyi hale getirecek.

Portre fotoğrafları daha iyi yapmaktan bahsetmişken, 12.1 fotoğrafçılığın pek çok “güzellik kamerası” gibi aşırı düzelmesine neden olan “güzellik kapısı” hatasını da düzeltti. Gerçek benliğinizin parlamasına izin verme zamanı.

Çift SIM Desteği

XS, XS Max ve XR, çifte SIM kartı destekleyen ilk iPhone’lar – bunun ne anlama geldiğini – bununla birlikte, bu özellik fırlatmada aktif değildi. Bu 12.1 ile, böylece aynı anda iki taşıyıcıyı tek bir telefonda çalıştırabileceksiniz.

Yeni Emojiler

Yeni bir emoji olmadan iPhone güncellemesi nedir? Konuşmaya değecek bir güncelleme olmadığını iletiyorum. 12.1’in ilgisini sağlamlaştırmak için 70’in üzerinde yeni emoji burada. Phew: Orada bir saniyeliğine tüm bu şeyin büyük bir zaman kaybı olduğunu düşündük.

iOS 12.1 bugün kullanıma sunulduğunda, kullanıma sunulduğunda onu almak için Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme’ye gidin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.