iPhone 12 Pro telefonun en dikkat çeken özelliği belli oldu

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone modelleri iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max, pek çok yeni özelliği bir arada sunuyor. iPhone 12 serisinin en dikkat çeken özelliği ise bakın ne olacak?

Apple, iPhone 12 serisi yeni telefonlarıyla ilerleyen aylarda karşımıza çıkacak. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in ardından Apple’ın yeni amiral telefonlarından biri olacak olan iPhone 12 Pro, ekran tarafında önemli bir yenilik getiriyor.

Apple’a yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe’e göre iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’in ekran yenileme hızı 120 Hz olacak. Ayrıca iPhone 12 modellerinde OLED ekran panelinin kullanılacağı da düşünüldüğünde Apple’ın telefonlarının ekranı konusunda hayli hassas davrandığı ve üzerinde detaylı çalışmalar yaptığı dikkat çekiyor.

Diğer yandan koronavirüs pandemisi nedeniyle haftalar boyu üretim fabrikaları duran Apple’ın yeni iPhone modellerini daha geç bir tarihte satışa sunacağı da konuşuluyor.

Şirketin geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını nedeniyle vaka sayısının artışa geçmesiyle birlikte Florida eyaletindeki tüm Apple mağazalarını kapattığı biliniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.