GTA’nın Remastered üçlemesinin tanıtım videosu yayınlandı!

GTA’nın sahibi olan Rockstar Games geçtiğimiz aylarda yeni eski oyunlarının Remastered versiyonunun yayınlanacağını açıklamıştı. GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA III oyunlarının bulunduğu Remastered üçlemesinin ilk tanıtım videosu geldi!

Dünya’nın en çok oynanan oyunlarından biri olan GTA’nın başarısı gerçekten tartışılamaz derecede. Birçok insan illaki hayatının bir döneminde GTA oynamıştır. GTA San Andreas ve GTA Vice City özellikle ülkemizde internet kafelerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Hal böyle olunca insanlarda yaşları büyüdükçe yeni GTA oyunlarına da oynamaya devam etti.

Özellikle GTA IV çıkışının ardından kaç yıl geçmesine rağmen hala Steam’de en çok oynanan ve satılan oyunlar arasında yer alıyor. Özellikle Epic Games’in bedava vermesinden sonra bu durumun hala devam etmesi GTA’nın ne kadar büyük bir başarıya imza attığının göstergesi. GTA markası adı altında bulunan ve GTA markasını bugünlere getiren GTA San Andreas, GTA Vice City ve GTA III oyunlarının şimdi ise Remastered versiyonları çıkacak.

2022 yılında çıkacağı söylenen oyunların şimdi ise bir tanıtım videosu yayınlandı. Oyunların ana hikayesine ve dokularına zarar verilmeyeceğini söylemek gerek. Yani Remastered yaparak sadece görüntü olarak iyileştirme yapılacak. Çünkü düşünüldüğünde bu oyunları günümüz bilgisayarlarında oynamanız oldukça sıkıntı olabiliyor. 1080p’de bile zorluk yaşayan oyunlar şimdi ise 4K olarak sunulacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.