Google Chrome tarayıcınızı kişiselleştirmenin üç yolu

Google’ın Chrome tarayıcısı, akıllı telefon ve PC kullanıcıları arasında oldukça popülerdir. Yıllar içinde Google, Chrome’u çeşitli yeni özelliklerle geliştirdi. Chrome ile ilgili en iyi şeylerden biri, deneyimi tercihinize göre kişiselleştirme yeteneğidir.

Chrome’da senkronizasyonu açma ve kapatma

Google kullanıcıları, Chrome tarayıcıda kolayca bir profil oluşturabilir . Tek yapmanız gereken Google hesabınızla oturum açmak. Yer imleri, geçmiş, şifreler ve diğer ayarlar gibi bilgilerinizi senkronize etmenize yardımcı olur. Senkronizasyonu açmak için yapmanız gerekenler:

Android için Chrome tarayıcı uygulamanızda, üç nokta menüsüne dokunun. Ardından Ayarlar’a gidin. Burada, Chrome’unuzla oturum açın. Devam’a ve ardından Tamam’a dokunun. PC’nizde Chrome’unuzda benzer bir işlemi takip edebilirsiniz.

Herkese açık bir bilgisayar kullanıyorsanız, Google hesabınızla oturum açmayı atlamanızı ve bunun yerine onu misafir modu olarak kullanmanızı tavsiye ederiz.

Ana sayfanızı kişiselleştirin

Başlangıç ​​sayfası, PC’nizde Chrome’u başlattığınızda gördüğünüz sayfadır. Ana sayfa, ana sayfa düğmesine dokunduğunuzda gördüğünüz sayfadır.

Bilgisayarınızda Chrome tarayıcısını başlatın . Sağ üst köşede üç noktalı bir menü göreceksiniz. Burada Ayarlar’a gidin. “Görünüm” ü seçin ve Ana Sayfayı Göster düğmesini açın. Bu düğmenin altında, yeni bir sekme sayfası veya özel bir sayfa ayarlamayı seçebilirsiniz.

Yer imleri, şifreler ve daha fazlası

Daha önce de belirtildiği gibi, senkronizasyon, yer imlerini, şifreleri ve diğer bilgileri tüm cihazlarınızda içe aktarmanıza olanak tanır. Google ayrıca size hangi bilgilerin senkronize edilmesini istediğinizi seçme seçeneği sunar.

Senkronizasyonu kişiselleştirmek için Chrome tarayıcısını açın. Ayarlar’a girmek için üç noktalı menüye tıklayın. “Siz ve Google” seçeneğinin altında, senkronizasyon ve Google hizmetlerini tıklayın. Burada senkronize edilmiş tüm bilgilere göz atabilirsiniz. Senkronizasyon düğmesinin altında, neyin senkronize edileceğini seçebilirsiniz. Senkronizasyonu tercih etmiyorsanız, “her şeyi senkronize et” i kapatmanız yeterlidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.