Galaxy Note 4 Görüntülendi!

Samsung’un Eylül ayı başında tanıtacağı phablet modeli ya da başka bir deyişle yeni amiral gemisi Galaxy Note 4’ün ilk fotoğrafı sızdırıldı. Bu zamana kadar hakkında çok fazla bilgiye sahip olamadığımız cihazın kutusu Phonearena tarafından sızdırıldı.

Tek bir fotoğraftan akıllı telefonu yorumlamak oldukça zor. Anladığımız kadarıyla Galaxy Note 3 gibi sert hatlara sahip olacak olan cihaz, tamamen yenilenen bir kutu tasarımına sahip olacak.

Akıllı telefonun yenilenen duvar kağıdı aslında bize çok şey anlatıyor. Android L ile birlikte tanıtılan Material Design anlayışını benimseyebilecek olan Samsung, duvar kağıdını ve arayüzü yeni Android’e göre baştan tasarlamış olabilir.

Sene başından beri Galaxy Note 4 hakkında en çok konuşulan şey cihazın YOUM adı verilen 3 taraflı ekrana sahip olacağıydı. Görselden anladığımız kadarıyla Galaxy Note 4 alışılagelmiş düz ekranla satışa sunulacak. Ancak şimdiden YOUM yalan oldu dememiz oldukça zor.

Önceki sızıntılarda şirketin iki Galaxy Note 4 modeli tanıtacağı ve bu modellerden biri YOUM ekrana sahip olacakken, diğerinin Quad HD çözünürlüklü standart ekranlar ile geleceği söyleniyordu.

Haber hazırlandıktan bir süre sonra Galaxy Note 4‘ün detaylı görüntüleri de ortaya çıktı. Yeni görüntüler cihazın ön ve arka yüzeyini tüm detayları ile yansıtıyor. Cihazın GSM Arena tarafından sızdırılan yeni görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

gsmarena_001-127 gsmarena_003-20

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.