Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabil etmiş olursunuz.
Accept
Dijikolog.comDijikolog.comDijikolog.com
  • Anasayfa
  • Ürün İnceleme
  • Telefon
  • Nasıl Yapılır
  • Sosyal Medya
  • Teknoloji
Ara
  • Künye
  • Gizlilik ve Kullanım Koşulları
  • Bize Yazın
Okunuyor: Sipay, 2022 yılında işlem hacmini 8’e katladı
Paylaş
Font ResizerAa
Dijikolog.comDijikolog.com
Font ResizerAa
  • Anasayfa
  • Ürün İnceleme
  • Telefon
  • Nasıl Yapılır
  • Sosyal Medya
  • Teknoloji
Ara
  • Gizlilik ve Kullanım Koşulları
  • Bize Yazın
  • Künye
Follow US
  • Künye
  • Gizlilik ve Kullanım Koşulları
  • Bize Yazın
Fintech

Sipay, 2022 yılında işlem hacmini 8’e katladı

sozturk
Son Güncelleme: 29 Aralık 2022 14:50
sozturk
Paylaş
3 Dakikalık Okuma

Sanal POS, Mobil POS, Fiziksel POS ve Cüzdan ürünleriyle şirketlere ödeme sistemleri alanında 360 derece çözümler sunan inovasyon odaklı finansal teknoloji şirketi Sipay, hızlı büyümesini sürdürüyor. 2022 yılında 10 milyar TL’lik başarılı işleme aracılık eden Sipay, söz konusu dönemde işlem hacmini 8, işlem adedini 5, üye iş yeri sayısını ise 4 kat artırdı. 

2018 yılının son aylarında finansal teknoloji sektörüne “ödeme sistemleri alanına yenilikçi ve dinamik çözümler sunma” mottosuyla giriş yapan Sipay, şirketlere ödeme adı geçen tüm noktalarda teknolojisiyle uçtan uca çözümler sunarak hızlı büyümesini aralıksız sürdürüyor. 2022 yılında bir önceki yıla kıyasla üye işyeri sayısını 4 kat artıran Sipay’in söz konusu dönemde işlem hacmi yüzde 740, işlem adedi ise yüzde 370 arttı. 2022 yılında 10 milyar TL’lik başarılı işleme aracılık eden Sipay, 2023 yılında 40 milyar TL’lik işleme aracılık etmeyi hedefliyor.

Aylık 2 milyar TL’yi aşan ciro hacmine ulaştı

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Sipay CEO’su Semih Muşabak, “2022 yılı global ölçekteki enflasyonist baskı nedeniyle pek çok sektör için zorlu geçerken, Sipay olarak böylesi bir dönemde işlem hacmimizi 7, işlem adedimizi 5, üye iş yeri sayımızı ise 4 kat artırmaktan dolayı gururluyuz. Söz konusu dönemde 32 yeni iş ortaklığına imza atarken, aylık 2 milyar TL’yi geçen ciro hacmine ulaştık” dedi. 

2023 yılında hedef sektörde ilk 2 sırayı paylaşmak

Henüz 4 yıl önce kurulmuş bir şirket olarak sektörde ilk 3 şirket arasında yer aldıklarına vurgu yapan Muşabak, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün geldiğimiz noktada Sanal POS aracılığıyla döviz ile satış ve döviz ile ödeme alma imkânını bir arada sunarken, Fiziksel POS ve Mobil POS ile ise pek çok büyük şirketin online ödemeler haricinde fiziksel mağazalarındaki ödemelerini tek bir panelden daha uygun maliyetle gerçekleştirmesini sağlıyoruz. Bireysel cüzdan ve cüzdan hesabına tanımlanabilen temassız ön ödemeli kartlarımızla para transferinden QR ile ödemeye pek çok işlemi gerçekleştirme fırsatı sunarken, özel kampanyalar sayesinde iş birliği yaptığımız markalardan indirim ve avantajlar da sağlıyoruz. Yapay zekâ teknolojisinin etkin kullanımıyla firmalara bir FinTech gibi davranabilme niteliği kazandıran Walletgate ile kişi veya kurumların zaman, maliyet ve regülasyon maliyetlerini ortadan kaldırıyoruz. Walletgate ile 2023 yılında, FinTech kabiliyeti kazanan 60 ve üzeri markaya hizmet vermeyi planlıyoruz. Sipay olarak markaların müşterilerine özel tasarlanmış ön ödemeli kartları ile sadakat programlarının gelişmesine olanak tanıyoruz. Öte yandan açık bankacılık ile kullanıcılara tüm hesap hareketlerini görüntüleme, işlem yapabilme ve daha fazla seçeneğin tek bir uygulama içerisinde sunulması noktasında büyük bir yönetsel kolaylık sağlayarak, bireysel kullanıcıların finansal özgürlüğüne de odaklanıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te ise sektörde ilk 2 sırayı paylaşacağız.”

Fintekler için güvenli ve esnek bir bulut altyapısı mümkün mü?
Sipay’e 877 milyon dolar değerleme üzerinden 78 milyon dolar yatırım
PayBull 2025 yılında cirosunu dört katına çıkarmayı hedefliyor
İnfo Yatırım yapay zeka destekli mobil yatırım uygulaması infox’u tanıttı
Hayat Finans finansal teknolojiler şirketi kurdu
Etiket:ödemepossanal possipay
Bu Yazıyı Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp Copy Link Print
Paylaş
Önceki Yazı 2022 taksi kullanım alışkanlıkları endeksi açıklandı
Sonraki Yazı TECNO, CAMON 19 Serisi telefonları ve MEGABOOK T1’i tanıttı
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Bizi takip edin!

248.1KLike
69.1KFollow
54.3KFollow
73KSubscribe

banner							
banner
Create an Amazing Newspaper
Discover thousands of options, easy to customize layouts, one-click to import demo and much more.
Learn More

Güncel Haberler

Deepfake dolandırıcılığına karşı güvenlik kelimesi
Güvenlik
Spotify, Türkiye’de 2026 yazının en çok dinlenen şarkılarını açıkladı
İnternet
Nintendo Switch 2’niz sürpriz bir şekilde yasaklandıysa nedeni bu olabilir
Oyun
OpenAI, GPT-6 Astra’yı ChatGPT, Microsoft 365 ve GitHub Copilot’a getiriyor
Teknoloji

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fintech

Paycell’liler Borsa İstanbul’daki şirketlere ortak olabilecek

3 Dakikalık Okuma
Fintech

FinTech İstanbul B2B Connect Summit için geri sayım

4 Dakikalık Okuma
Fintech

Akıllı telefon ve saatle temassız ödeme imkanı sunan S Wallet projesi tanıtıldı

7 Dakikalık Okuma
Daha Fazlasını Göster
//

Bilim ve teknoloji dünyasında yaşanan en sıcak gelişmeleri, en yeni teknolojik ürünlerin incelemeleri Dijikolog.com’da

© 2026 Dijikolog.com. Tüm hakları saklıdır.
  • Künye
  • Gizlilik ve Kullanım Koşulları
  • Bize Yazın
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?