Epic Games’in tasarımı değişiyor

Son zamanlarda Epic Games neredeyse birçok kişinin yavaş yavaş kullanmaya başladığı bir platform haline dönüşüyor. Büyük bir hızla büyüyen firma kullanıcılarının geri dönütlerine oldukça çok önem veriyor. 

Epic Games’in Steam konusunda en geride kaldığı noktalar modlar özelliğinin olmaması ve tasarımının işlevsel olmaması konusu oluyordu. Bunun farkında olan firma şimdi ise bu durumu değiştiriyor ve tasarımını daha işlevsel bir şekilde yenileyecek.

 Aynı zamanda yeni tasarım ile birlikte küratörlük sistemi de gelecek. Bu sistem büyük ihtimalle sizin oyunlarınızın sergilemenize yarayacak. Mağaza tarafında ise yeni etiketler gelecek. Bu etiketler sayesinde artık insanlar daha rahat istedikleri oyunları bulabilecekler veya yeni oyunlar keşfedebilecekler. 

Steam’de bulunan shift+tab tuş kombinasyonları ile açılan oyunlardaki pencere tarzında bir özelliği de Epic Games kendi Launcher’ına getirmek istiyor. Bu yeniliklerin ise ne zaman geleceği tam olarak bilinmiyor. Ama oldukça az bir süre kaldı diyebiliriz. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.