Call of Duty: Advanced Warfare PlayStore’da

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyanın en büyük oyun markalarından Call of Duty’nin, “Call of Duty: Advanced Warfare” adlı yeni oyununu dünyayla aynı anda satışa sundu. – DEVAMI …


Yapımı 3 yıl süren “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununun tek kişilik senaryosunun merkezinde Akademi Ödülü sahibi Kevin Spacey yer alıyor. Playstore heyecanla beklenen oyunu, sadece 90 TL’ye oyunseverlere sunuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, büyük bir heyecanla beklenen “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununu dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturdu. Yapımı 3 yıl süren ve serinin şimdiye kadarki en değişik ve en özenle hazırlanmış oyunlarından biri olan “Call of Duty: Advanced Warfare”, sadece 90 TL’ye oyunseverlere sunuluyor.

Oyuncuları geleceğin savaşlarına götüren, gelişmiş oyun oynama teknikleri ile son derece etkileyici ve yenilikçi bir deneyim yaşatan “Call of Duty: Advanced Warfare”in tek kişilik senaryosunun merkezinde ise Akademi Ödülü sahibi Kevin Spacey yer alıyor.

Kampanyaları ve taksit seçenekleriyle oyun alışverişini kolaylaştıran Playstore, “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununa yaptığı indirimle de oyunseverlerin yüzünü güldürüyor. Playstore, Birinci Şahıs Nişancı türünü sevenlerin yeni gözdesi olması beklenen “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununu 90 TL’lik avantajlı fiyatıyla sunuyor.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.