BYD, Fang Cheng Bao markası için üç yeni otomobil tanıttı

Çinli elektrikli otomobil şirketi BYD kitlesel pazarda geleneksel otomobil üreticileriyle rekabet eden araçları içerecek şekilde ürün gamını hızla genişletiyor BYD Salı günü Fang Cheng Bao markası için üç yeni otomobil – DEVAMI …


Çinli elektrikli otomobil şirketi BYD kitlesel pazarda geleneksel otomobil üreticileriyle rekabet eden araçları içerecek şekilde ürün gamını hızla genişletiyor

BYD Salı günü Fang Cheng Bao markası için üç yeni otomobil tanıttı: bir off-road “Leopard 8” SUV, şehir içi sürüşe yönelik bir “Super 3” SUV ve bir “Super 9” spor otomobil.

Şirket fiyat açıklamadı. Bunun yerine BYD, araçları çoğunlukla konsept otomobiller olarak tanıttı ve daha fazla detayın önümüzdeki hafta Pekin’deki otomobil fuarında açıklanacağını ima etti. Yeni otomobillerin ne ölçüde tamamen elektrikli olacağı netleşmedi.

BYD, özellikle arazi araçları ve spor otomobillerde “tüketicilerin kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarına” odaklanarak geçen yaz Fang Cheng Bao markasını piyasaya sürdü. Markanın ilk aracı olan “Leopard 5” adlı hibrit motorlu off-road SUV, Kasım ayında yaklaşık 290.000 yuan (40.845 $) başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüldü.

Şirketin Salı günü yaptığı açıklamaya göre, o zamandan bu yana yaklaşık 20.000 Leopard 5 aracı teslim edildi.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.