Apex Legends yaz sezonunu erken açıyor

Şortlarınızı ve parmak arası terliklerinizi hazırlayın; EA ve Respawn, Apex Legends’ta yaz sezonunu erken açıyor! 28 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında erişilebilecek olan Sun Squad Collection etkinliği ile birlikte ¨Heatwave¨ modu, süreli kozmetikler ve daha fazlası oyuna ekleniyor.

14 Şubat’ta yayınlanan 16. sezonu Revelry ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Apex Legends’ta yenilikler bitmiyor! 28 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında, sınırlı süreliğine erişilebilecek olan Sun Squad Collection etkinliği, Heatvawe modu başta olmak üzere birçok ilginç yenilik içeriyor.

Etkinlikle gelen içerikler şunlar:

  • Heatvawe Modu: Bu geçici modda oyuncuların fazladan güneş kremine ihtiyaçları olacak! gibi görünüyor (!). Zaman zaman meydana gelecek olan sıcak hava dalgalanmaları, açık havadaki oyunculara zarar verecek; hayatta kalmak istiyorsanız kapalı bir mekan bulmanız ya ısı kalkanlarıyla kendinizi korumanız gerekecek. Eğer bunların hiçbirini yapamazsanız, güneşin zararlı ışınlarının yarattığı etkiyi azaltmak için kaymayı veya güneş gözlüğü takmayı deneyebilirsiniz.
  • Hawai Gömlekleri ve Scuba Ekipmanları: 24 adet süreli kozmetik ürün; Ash, Mirage, Fuse ve daha fazla şampiyon için kullanılabilir olacak.
  • Ash için Açılabilir Öğeler: Oyuncular, etkinliğin ¨ödül ilerlemesi¨ ile daha fazla ek öğe kazanma şansı yakalayacaklar. 11 Nisan’dan önce 24 kozmetiğin tamamının kilidini açmayı başaran oyuncular, Ash’in ¨Strongest Link¨ Heirloom’una sahip olabilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.