AirPods Pro kullananlar için sürpriz güncelleme

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods Pro, bir süredir satışta ve kullanıcılardan da büyük ilgi görüyor Aktif gürültü engelleme teknolojisi sayesinde dış gürültü problemini ortadan kaldıran cihaz, sürpriz bir güncelleme de aldı. Apple’ın WWDC 2020 etkinliğinde duyurusunu yapmadan yayınladığı AirPods güncellemesi bakın kulaklık sahipleri için ne anlama geliyor?

Apple’ın çok satan kablosuz kulaklık serisi AirPods’un yeni bir halkası olan AirPods Pro, sürpriz bir güncelleme aldı. ABD’de 22 Haziran’da kapılarını açan ve halen sürmekte olan WWDC 2020 etkinliği kapsamında sessiz sedasız yayınlanan güncelleme, kullanıcıları yakından ilgilendiren bazı özellikleri aktif hale getiriyor.

AirPods güncellemesi nasıl indirilir?

AirPods Pro kullanıyorsanız, bu güncellemeyi indirmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Zira AirPods’u telefona veya tablete bağladığınız anda otomatik olarak firmware güncellemesi yükleniyor ve yeni özellikleri hızlıca kullamaya başlıyorsunuz.

Güncelleme ile birlikte senkronizasyon problemi ortadan kalkıyor. Eğer AirPods Pro’yu birden fazla Apple cihazında kullanıyorsanız, örneğin bir iPhone ile birlikte iPad’e de AirPods Pro bağlıysa, artık cihaz değişikliği yaptığınızda tekrar tekrar bağlan seçeneğine girmeniz gerekmiyor, AirPods Pro hangi cihazın aktif olduğunu görüp o cihaza otomatik olarak bağlanıyor.

1899 TL’ye Türkiye’de satışta olan AirPods Pro’ya gelen güncelleme, aynı zamanda ses kalitesini de iyileştiriyor ve deyim yerindeyse sinema sistemi kalitesinde bir ses kalitesi sunuyor. Apple, bu güncelleme ile AirPods Pro için önemli iyileştirmeler yapmışa benziyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.