Oyun konsolundan Star Destoyer’a!

Star Wars: The Force Awakens muhtemelen yılın en büyük sinema olayıydı, hala izlemeyenler olabileceğini düşünerek üzerine fazla bir şey de söylemeyeceğiz aslında. Kiminiz filmdeki en hatırlanabilir şeyin evcil hayvan tadındaki droidimiz BB-8 , kiminiz ise Jakku savaşında çöle düşen Star Destroyer enkazı olduğunu söyleyecektir. Öyle veya böyle, yönetmenliğini Lost dizisi ile tanıdığımız JJ Abrams’ın yaptığı film, en tutkulu Star Wars hayranları tarafından bile oldukça beğenilmişe benziyor.

Star Wars hayranı sanatçı Vadu Amka da filmdeki bu sahneyi ölümsüzleştirmek için eski bir Nintendo 64 konsolu alıp, 30 saatlik bir çabanın ardından, bolca kumlama, bolca alüminyum folyo kullanımı ve bolca eskitmenin ardından bir Star Destroyer’a benzetmiş. N64’ün halen çalışır durumda olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Yıl boyunca çakmaktan tutun da buzdolabına kadar binlerce Star Wars çalışması ile karşılaştık, hatta bir süpermarket zincirinde satışa çıkan ürünlerin saatler içinde tüketildiğine bile tanık olduk. Bunca ürün ve özel çalışmanın içinde en özgün olanlarından biri de bu Star Destroyer görünümlü N64 konsolu oldu. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.