İşte karşınızda Sony Xperia Z5

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi telefonu, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Japonya merkezli firma, Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafta bulanık da olsa Xperia Z5’i gösterdi.
Sony’nin İngiltere’ye ait Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafta bir telefon, Berlin’in ünlü simgelerinden Brandenburg Gate’i çekerken gösteriliyor.

30983061

Tweet, telefonun daha iyi odaklanma işlevleriyle geleceğini söylemekle yetiniyor ve bizden 2 Eylül tarihindeki tanıtımı beklememizi istiyor. Bahsedilen odaklanma geliştirmeleri, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xperia M5’te ortaya çıkan “phase detection autofocus” işleviyle aynı olabilir. Paylaşılan fotoğraf net değil, ancak cihazın tasarımının Xperia Z3 veya Xperia Z4’ün “OmniBalance” tasarımından uzaklaşmadığı anlaşılıyor.

Xperia Z4 ve Z3+’ın tanıtımının üzerinden yalnızca birkaç ay geçtiği için yeni Xperia’nın kendini öne çıkaracak ne gibi yenilikler sunacağı merak konusu. Telefonun teknik özellikleriyle ilgili şimdilik elimizde pek bilgi yok, ancak sanırız ABD için tanıtılan Xperia Z4v’ye benzer özelliklere bir Xperia Z5 bekleyebiliriz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.