Instagram’ın en popüler hashtag’leri

Pinterest ve Instagram’ı özel olarak seviyorum, bir ayrı seviyorum. Her ne kadar Twitter ve Facebook bu 4 mecra arasında en sık kullandıklarım olsa da, görsel içeriklerden dolayı Instagram ve Pinterest bana daha zengin geliyor.

Bazen bir ifadeyi anlatmaya tek bir kare fotoğraf yetiyor, tek bir karikatür seni dakikalarca güldürüyor ya da vermek istediği mesjaı o kadar keskin o kadar net gözünün içine sokuyor ki nefessiz kalıyorsun. Paylaşım rekorları kırıyor oluşlarına şaşmamak gerek.

Instagram’ı ve Pinterest’i hem kendi kişisel eğlencem hem de Fikirdenk için kullanıyorum, haliyle çok faydalanıyorum. Paylaşımların altına kullandığım etiketler daha çok anne-çocuk-alışveriş-giyim-tavsiye-bebek-çocuklu ve bebekli hayat- gıda ağırlıklı olduğundan en çok bu etiketleri kullanıyor olabilirim. Oysa dünya kullanıcıları benden farklı düşünüyor 🙂 Her biri ortalama 15 milyonun üzerinde etiketlenmiş başlıklar içinde ilk 50 sırayı aşağıdaki hashtagler alıyormuş. Siz de kullanımlarınızda göz atıp tercih edebilirsiniz belki. Bazılarını hiç duymamıştım , bazıları da bana çok saçma geldi ama milyonlar tercih ediyormuş. Yüklediğiniz görsellerin bu etiketler altında anlık görüntülenebildiğini de unutmayın zira milyonlar aynı anda yüklediği için akışta hızla görünüp kayboluyor.

Top 50 Instagram Hashtags (En popüler Instagram Hashtag’leri)

#instagood #love #me #cute #follow #photooftheday #like #tbt #girl #followme #picoftheday #beautiful #tagsforlikes #instadaily #happy #igers #summer #instamood #bestoftheday #fun #smile #love #food  #instalike  #fashion #all_shots  #swag  #webstagram  #iphoneonly  #friends  #like4like #141 #instago #tflers #eyes  #tweegram  #amazing  #selfie  #nice  #lol  #sun  #instacollage  #nofilter  #pretty  #statigram  #igstyle  #throwbackthursday  #style  #iphonesia #follow4follow #my #instacool

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.