Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi projeleri öğrencilerle buluştu

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, Türkiye’nin bilimsel geleceğine ışık tutacak projeleriyle akademik platformlarda gençlerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Merkez’in öne çıkan projeleri, “Boğaziçi Yapay Öğrenme İsmail Arı Yaz Okulu 2018” lisansüstü yaz okulunda 2-5 Temmuz 2018 tarihleri arasında üniversite öğrencilerine sergilendi.

İstanbul “Boğaziçi Yapay Öğrenme İsmail Arı Yaz Okulu 2018” lisansüstü yaz okulu, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi projelerini öğrencilerle buluşturdu. Bilim Akademisi programları kapsamında Boğaziçi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, yapay öğrenme ve ilgili alanlarda araştırma yapılması için temel bilgilerin tazelenmesi, son araştırma gelişmeler hakkında bilgi paylaşımı yapılması, tez ve proje konularının tartışılması, endüstri ile lisansüstünün bir araya getirilmesi ve tez öğrencileri ile eğitmen alan uzmanlar arasında etkileşimin sağlanması amaçlanıyor.

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nin de katılımıyla toplam dört gün süren etkinlikte, ilgili alanlarda seçkin araştırmacılar seminerler verirken, tez öğrencileri de araştırmalarını ve tez çalışmalarını sunma fırsatı buldu.

Program sonunda Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Ar-Ge Müdürü Wu Lianging ve Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi TC&P yöneticisi Dr. Yasin Bostancı katılımcıların sorularını yanıtladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.