Call of Duty: Black Ops III kasıp kavuruyor

Milyonlarca oyuncu betayı indirip oynadı ve Treyarch geliştirme ekibinin 6 Kasım’da çıkacak olan Call of Duty: Black Ops III’ü daha iyi hale getirmek için kullanacağı son derece kritik geri bildirimler ve teknik veriler sağladı.

“Amacımız oyunculara oyunun çıkışıyla birlikte mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek,” diyor said Activision Publishing Call of Duty genel müdürü ve kıdemli başkan yardımcısı Rob Kostich. “PS4’ün en büyük betası olmak oyuncuların heyecanını ve Treyarch’ın yaptığı işin kalitesini anlatıyor. Unutmayın ki bu beta asıl çokluoyuncu deneyiminin ve 6 Kasım’da çıkacak olan oyunda göreceklerinizin – hikaye modu, çokluoyuncu ve Zombies modu – yalnızca ufacık bir parçasıydı.”

“Oyunu fikirlerine en çok önem verdiğimiz kişilerin, yani oyuncularımızın eline geçmesi için sabırsızlanıyorduk,” diyor Treyarch stüdyo şefi Mark Lamia. “Katıldıkları ve bizlere son derece değerli geri bildirimler ve veriler sundukları için ne kadar teşekkür etsek azdır; Treyarch şimdiden bu verileri oyuna aktarmak için sıkı biçimde çalışmaya başladı. Amacımız mümkün olan en iyi İlk Gün deneyimini sunmak ve bu beta – ve hayranlarımızdan gelen bilgiler – bize bunun için çok yardımcı olacak.”

“Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca PlayStation hayranı tarafından oynanan betaya verilen tepki inanılmazdı ve bu da en çok satan konsol serisini en çok satan oyun konsoluyla bir araya getirmenin gücünü bizlere gösterdi,” diyor Sony Computer Entertainment America Yapımcı ve Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adam Boyes. “PlayStation ve bu ünlü seri için yeni bir dönemin başladığı sinyalini görüyoruz, Call of Duty’i yeni evi olan PlayStation 4’te karşılamanın daha iyi bir yolu olamazdı.”

Activision ve Sony PlayStation verilerine göre Call of Duty: Black Ops III betası PS4’te en çok indirilme, en çok oyun oturumu ve en uzun saat oynanış alanlarında yeni rekorlara imza attı.

Call of Duty: Black Ops III Treyarch tarafından PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PC için geliştiriliyor. Call of Duty: Black Ops III çokluoyuncu betası şimdi de Xbox One ve PC için kullanıma açıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.