Bioshock iPhone ve iPad’lere geliyor!

Hikayesinin geçtiği ortamın ve senaryonun ilginç olmasından dolayı oyun tarihi açısından önemli bir yapım olan BioShock, serinin son yapımı olan Infinite ile oldukça iyi yorumlar almayı başarmıştı.

Ancak daha önce XCOM: Enemy Unknown’u başarılı bir biçimde mobil platforma getirerek, oyuncuları memnun eden 2K Games, şimdi de BioShock için çalışmalara başladı.

Mobile özel optimizasyonlar olacak

Hali hazırda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında oynanan BioShock, yapılan açıklamaya göre önce iOS’a çıkacak. Henüz Android ve Windows Phone için her hangi bir bilgi vermeyen yetkililer, oyunun dokunmatik ekranda rahat oynanabilmesi için çeşitli optimizasyonlar yapılacağını dile getirdi.

Tüm iOS cihazları desteklenmeyecek

Firmanın alt kuruluşu 2K Games China tarafından yürütülen proje, birçok kişiyi sevindirdi. Fakat BioShock’u sadece iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5 sahipleri oynayabilecek. Destek verilen cihazın bu kadar az olmasının sebebi ise tahmin edilebileceği gibi oyunun yüksek bir donanım gücü gerektirmesi.

Fiyatı yüksek olabilir

Hem sanal tuşlarla, hem de MOGA gibi harici kumandalarla kontrol imkanı sunacak geliştiriciler, oynanış videosu ve görseller yayınlamayı da ihmal etmedi. Henüz oyunun çıkış tarihi belli olmasa da 10 ile 30 Dolar arasında bir fiyat ile satışa çıkması bekleniyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.