ADATA yeni şarj cihazlarını tanıttı

Dünyanın önde gelen DRAM ve NAND depolama birimleri üreticisi ADATA Technology, tüketici elektroniğinin her alanında kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ürünler ortaya koymaya devam ediyor. Firmanın bu alandaki son ürünleri CW0100 Qi sertifikalı kablosuz şarj cihazı, CV0525 ve CV0172 araç şarj kitleri ile CU0480QC şarj istasyonu.

CW0100 ile Kablosuz Hızlı Şarjın Tadını Çıkarın

ADATA CW0100 kablosuz şarj cihazı 10 Watt’a kadar hızlı şarj desteği veriyor. Bu da standart 5 Watt’lık şarj cihazlarına kıyasla iki kata kadar daha hızlı şarj imkânı sunuyor ve böylece şarj süresinde 1 saate varan kısalmalar elde edilebiliyor. CW0100 hızlı olduğu kadar akıllı da. Qi sertifikalı cihaz üzerine bozuk para benzeri madeni eşyalar konulduğunda bunu fark ederek enerjiyi kesme becerisine sahip. Ürün böylelikle aşırı ısınma gibi sorunların yaratacağı olumsuzlukları önlüyor.

iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus, Samsung S9 ve S9 Plus gibi Qi kablosuz şarj özelliğine sahip tüm telefonlarla uyumlu olan CW0100, şık tasarımı ile de beğeni topluyor. Şarj durumunu üzerindeki LED ışıkla gösteren ürünün siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

CV0525 ve CV0172 Araç Şarj Kitleri

Araçla seyrederken mobil cihazları şarj etmeyi kolaylaştırmayı hedefleyen ADATA, bu doğrultuda kullanıcılara iki yeni ürün sunuyor. Bunlardan CV0525 yolculuklarda kimsenin enerjiden mahrum kalmamasını sağlayacak biçimde tasarlandı. Ürün toplamda 5 USB bağlantı noktası barındırıyor. Bu portlardan ikisi sürücü ve ön koltuktaki yolcu için ayrılmışken, diğer 3 port 1,5 metrelik uzatma kablosu ile arka koltuktaki yolcuların kullanımına sunuluyor.

Quick Charge 3.0 standardını destekleyen cihaz ile akıllı telefonları 35 dakikada 0’dan %85’e kadar şarj etmek mümkün. Barındırdığı Smart IC yongası sayesinde kaç aletin şarj edildiğini anlayabilen cihaz, böylelikle hem en iyi şarj performansını sunuyor hem de aşırı ısınma gibi sorunları önlüyor.

ADATA daha sade bir araç şarjına ihtiyacı olanlar içinse CV0172 ürününü sunuyor. CV0525 gibi hızlı şarj için 2,4 Amper güç verebilen cihaz, aşırı voltaj, aşırı gerilim, ısınma ve kısa devre korumasına sahip.

CU0480QC Şarj İstasyonu

ADATA CU0480QC şarj istasyonu farklı cihazlar için birden fazla şarj cihazı bulundurma zorunluluğunu ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Üzerinde Quick Charge 3.0 özelliği olan bir adet USB-A, üç adet standart USB-A ve bir adet USB Type-C bağlantı noktası bulunan CU0480QC ile aynı anda birden fazla cihazı şarj etmek çok kolay. Bağlı olan aygıt sayısına göre en iyi şarj performansı için akımı ayarlayan cihaz üzerindeki LED ışıklarla da şarj durumunu gösteriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.