128 GB hafızalı akıllı saat isteyen?

Son günlerde Indiegogo sitesi üzerinden bağış toplamaya başlayan ReVault adlı özel bir akıllı saat projesi dikkat çekiyor.

ReVault adlı saatin diğer örneklerden çok daha farklı bir özelliği bulunuyor. Cihaz sadece bir akıllı saat işlevi görmüyor, aynı zamanda istediğiniz yer ve mekanda aktif hale getirebileceğiniz bir sanal depolama alanına destek veriyor. Kablosuz dahili bulut depolama alanı özelliği taşıyan ReVault, başka akıllı telefonlar, tabletler ve diz üstü bilgisayarlar tarafından bir uygulama vasıtasıyla her an ulaşılabilir oluyor.

APPLE WATCH ARTIK TAMAMEN TÜRKÇE!

Bir başka deyişle, cihaz sanal bir bulut depolama alanı gibi davranıyor, çok çeşitli teknolojik aracın her an kendisine bağlanarak veri akışı yapmasına izin veriyor. Üstelik akıllı saat Windows, Android, iOS, Mac OS X ve hatta Linux işletim sistemleri ile de tam uyumlu.

Başka cihazlardan saate ve ya saatten ilgili cihaza önceden ayarlanmak koşulu ile otomatik aktarım yapabilen ReVault akıllı saat şifreleme sistemleri ile tam güvenlik vaat ediyor.

ReVault akıllı saat hem 32 GB hem de 128 GB depolama alanı seçeneği ile gelirken, şayet bağış kampanyası başarıya ulaşırsa Ocak 2016 tarihinde bağışçıları ile buluşacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.